Kineziológia

Azt gondolom, hogy a Kineziológiát, a hazánkban csaknem 20 éves múltja után már nem szükséges részletesen bemutatni. Mégis néhány gondolattal megjelenítem ezen az oldalon

Mi történik az ülések alkalmával?

A 1,5 – 2 órás ülés alatt kérdező, rendszerező beszélgetés folyik a hozott probléma tekintetében. A meghatározunk a hozzám Látogatóval, a számára megfelelő célt, hogy hová is szeretne eljutni a témájával kapcsolatban, hogy a találkozásnak értelme és iránya legyen.

Majd alaposan felmérjük a jelen állapotot a tudatosság mezején, hogy olyannak lássuk a dolgokat, amilyenek azok valójában. Az okokat, az önkorlátozó mintázatokat, esetenként az elszenvedett stresszeket, traumákat stb.  keressük, feltérképezzük, a jelenben és a múltban dolgozva. Majd a korrekció, a megoldás szakaszába érkezünk. Ha szükséges, akkor segítségül hívjuk a Life Coaching rendszerét, ami a jelenben dolgozva, a jövőkép kidolgozásához ad segítséget.

Az ülések célja az, hogy a benső akadályok elhárításával kezelhető nagyságúra zsugorodjanak a külső akadályok, egy új tudatossági szintre emelkedjék a témával kapcsolatosan, hogy itt jobban tudja irányítani az életét.

Alkalmanként 8000,-Ft az ülés díja.

Ajánlom még figyelmébe a blog oldalamat, ahol gondolatébresztő írásokkal várom az érdeklődőket:

Kineziológia blog

Rózsa