Kineziológia

Azt gondolom, hogy a Kineziológiát, a hazánkban  20 éves múltja után már nem szükséges részletesen bemutatni. Mégis néhány gondolattal megjelenítem ezen az oldalon.

Mi történik az ülések alkalmával?

A 1,5 – 2 órás ülés alatt oldott hangulatú kérdező, rendszerező beszélgetés folyik a hozott probléma tekintetében. Meghatározzuk a hozzám Látogatóval a számára megfelelő célt, hogy hová is szeretne eljutni a témájával kapcsolatban, hogy a találkozásnak értelme és iránya legyen.

Majd alaposan felmérjük a jelen állapotot, hogy olyannak lássuk a dolgokat, amilyenek azok valójában.

Az okokat, az önkorlátozó mintázatokat, esetenként az elszenvedett stresszeket, traumákat, akadályokat, a problémák „gyökereit”, a változtatások-változások lehetőségeit, stb.  keressük, feltérképezzük, a jelenben és a múltban dolgozva.

Majd a korrekció, a megoldás szakaszába érkezünk. Ha szükséges, akkor segítségül hívjuk a Life Coaching rendszerét, ami a jelenben dolgozva, a jövőkép kidolgozásához ad segítséget.

Az ülések célja az, hogy a benső akadályok elhárításával kezelhető nagyságúra zsugorodjanak a külső akadályok, egy új tudatossági szintre emelkedjék a témával kapcsolatosan, hogy itt jobban tudja irányítani az életét.

Az első alkalom időtartama 120 (-150 ) perc, és 10.000,- Ft a díja.

Ha szükséges, további alkalmanként 8000,-Ft az ülés díja, és 90-120 perc időtartamú.

Ajánlom még figyelmébe a blog oldalamat, ahol gondolatébresztő írásokkal várom az érdeklődőket:

Kineziológia blog

Üdvözlettel: Rózsa